Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlasím s tím, že teď se odvolat Bílka nehodí, ale spíše z toho důvodu, že je rozjetá sezóna a kvalitní (především čeští) trenéři mají podepsanou smlouvu v jiném klubu. Mým největším přáním a doufám, že nejen mým, by bylo, kdyby byl po jarní části Bílek odvolán a na jeho místo by přišel Zdeněk Zeman, který má smlouvu do konce season v AS Řím. Proč odvolat Bílka je asi jasné. Beru, že jsme postoupili ze skupiny na Euru, ale žádný koncert to nebyl a popravdě Bílek dokázal asi maximum co s tímto herním systémem dokázat mohl. Tento herní styl naprosto eliminoval jakéhokoliv útočníka na hrotu, který musel hrát zády k bráně a sbírat balóny a přizpůsobit se postupnému útoku, který například Barošovi vůbec nesedí a výsledkem bylo, že dostal kartáč od fans, kteří si zřejmě tento fakt neuvědomují. Baroš se vůbec nedostal ke své hře a přitom své kvality ukazoval v Turecku, kde mu to střílí. Ale to je už za náma, zpět k Zemanovi. Co od něj čekat? Kdo to vůbec Zdeněk Zeman je?

0 1
možnosti

Zdeněk Zeman je kouč, který již dlouho působí v Itálii (30 let) a za tu dobu si mezi Makarónama udělal velké jméno. Trénoval například Lazio Řím, Palermo, Parmu, Brescii, Lecce atd a nyní již podruhé trénuje AS Řím v čele s Tottim. Zeman praktikuje útočné pojetí hry 4-3-3 a dokázal. V sezoně 2011/12 Zdeněk Zeman trénoval klub Delfino Pescara. S mladým týmem skončil na druhém místě za AC Turín v Serii B (Pescara šla do první ligy Serie A po 20 letech), vybojoval 83 bodů ve 42 zápasech. Dařilo se mu skvěle bavit fanoušky v Serii B, lidi ve městě doslova pobláznil, vždyť jeho svěřenci nastříleli nejvíce gólů ze všech týmů - rekordních 90 (král střelců ligy Immobile - 28 gólů) ve 42 zápasech (o 27 více než druhý nejlépe střílející celek). Několika hráčům otevřel dveře do reprezentace. Fanoušky si Zemanovo mužstvo získalo útočným, rychlým fotbalem, který se podle odborníků zcela odlišuje od fotbalu, který je v Itálii obvykle k vidění. Oslavují Zemanův styl a jeho charakteristický rukopis.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 992x
Sportovní redaktor a student mediálních studií na Univerzitě Palackého v Olomouci. Freelancer hledající výzvy. https://twitter.com/MichalKvasnica

Seznam rubrik