Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jestli jste novinář, tak je dobře, že jenom externí. Za Pavla Vrbu hovoří výsledky v kvalifikaci. Takže bych i dál ponechal na jeho úsudku, koho do repre povolá a koho ne.

0 2
možnosti
MK

Možná by bylo dobré nečíst jen titulek, ale alespoň perex. Pak byste možná pochopil, že neřeším nominaci ani neradím, koho nominovat, ale vyjádření Pavla Vrby. Dřív, než budete příště chytře kritizovat, přečtěte a hlavně POCHOPTE prosím celý článek. Díky.

2 0
možnosti
Foto

Nad vaším textem (článek je silné slovo) není třeba hloubat, prostě Vrba něco řekl a vy mu oponujete. Jestli vyčítáte, zda ten hráč hraje či nehraje, pak bychom mohli zpochybňovat nominaci Rosického či Čecha, Vrba holt na rozdíl od vás ví, co a proč dělá. Tečka. To zase POCHOPTE vy.

0 1
možnosti
MK

Opět se bohužel musím opakovat, na rozdíl od jiných čtenářů jste nepochopil smysl článku. Nezpochybňuji nominaci, aby bylo jasno.

2 0
možnosti
Foto

No tak jo, ať je po vašem. Vrba něco před rokem řekl, vy se z toho pokoušíte aféru. Ale být novinářem, byť externím, tak bych si počkal až na výsledek utkání s Islandem. Pak by tenhle váš text nabral grády, teda pokud prohrajeme. Možná by to otiskl i Blesk, i když i on má na svoje autory poněkud vyšší kritéria...

0 0
možnosti
MK

Začínám si myslet, že mluvím do dobu, a daleko od pravdy asi nebudu. Rozhodně se nesnažím udělat nějakou aféru, jen poukázat na to, že Vrbova nynější vyjádření jsou nešťastná. Nevím, proč říkáte, že by novinář měl s podobným textem počkat až po zápase, článek totiž vůbec nereaguje na to, jak mač dopadne. Opět jste mi tím však dokázal, že jste ten článek opravdu nepochopil. A zaplaťpánbůh, že novinářem nejste, byl byste totiž přesně tím, kdo by podobné texty psal až ex post a následně si nad nimi honil triko. :-) Do této kategorie nespadám, Vrbově družině přeju, jinak bych v poslední době nenavštívil utkání s Nizozemskem a v Turecku. Na shledanou a čtěte mé články dál, třeba je s přibývajícím množstvím pochopíte! ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 992x
Sportovní redaktor a student mediálních studií na Univerzitě Palackého v Olomouci. Freelancer hledající výzvy. https://twitter.com/MichalKvasnica

Seznam rubrik