Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Kvasnico, pan Lavička je, stejně jako Mourinho, placen za výsledky svého týmu. Za práci pro "dobro českého fotbalu" nedostane ani haléř. Proto dává, stejně jako Mourinho, přednost tomu, kdo má jeho větší důvěru.

Podle Vás by se i pan Koubek, trenér Plzně, měl nad sebou zamyslet. Má slovenského brankáře a jeho 2 náhradníci již mají přes 30. Sakra, neměl by ten Koubek také myslet na to "dobro českého fotbalu" a místo Kozáčika stavět někoho z juniorky?

A ještě malý dotaz. Lavička i Mourinho vidí "své golmany" denně na tréninku a to jim poskytuje obrázek o jejich úrovni. Klikrát denně vidítě Bičíka a Štěcha Vy, když si dovolujete radit?

0 0
možnosti

V jednom malém odstavci jsem se zmínil, že Marek Štěch má také místo v plánech Pavla Vrby. Text na tom rozhodně není primárně postaven, proto nechápu, proč vypichujete zrovna tuto věc. 

Na trénincích je nevidím, v zápasech ano. Svůj názor snad tady na blogu prezentovat mohu.

0 0
možnosti

P25e96t85r 16N37ě97m91e44c

27. 11. 2014 22:24

Otázka zní: Bičík si chytat nezaslouží?

1 0
možnosti

Dobrá otázka, díky za ni. Bezesporu zaslouží, je to kvalitní brankář. Nicméně si myslím, že jsou na stejné úrovni a zanedlouho by mohl být Štěch mnohem lepší, což by bylo dobré pro celý český fotbal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 992x
Sportovní redaktor a student mediálních studií na Univerzitě Palackého v Olomouci. Freelancer hledající výzvy. https://twitter.com/MichalKvasnica

Seznam rubrik